amboiiiii !

Sunday, May 22, 2011

| continue .....

ok jom continue
Cuti-cuti Part 1 
blom habis cite lagi td

balik dr Muzium Toy tu
ktorg decide nk g Padang Kota Lama
ktorg jalan kaki je
pelacong la kata kan

otw g padang kota
singgah tepi port ni jap
actually dr dlm feri ktorg dah nmpk
nak tau nmpk apa ?

.

.

.

star cruises
 

bila la dpt naik star cruises ni . haish ! hahaha

ok
lets to Padang Kota Lama
makan2
sangat lapar
1 pengalaman yg xdpt nk dlupakan

smpai je kat tmpt ni
bru nk cr port nk ddk mkn
semua yg ambk order ntah dr bpe belas ke puluh kedai serang
ble ddk ktorg dikelilingi dgn org yg ambk order
yela ktorg kan org lua
e2 yg dorg serbu
hahahaha
sgt lawak
* lupa nk ambk pic dorg (yg serbu ktorg tu) *

 

 

to be continue .....
* ngantok ptg mcm ni *


Practical smbl Cuti-cuti Penang Part 1

Holla Sunday !
Yeah !
woke up late
hahaha
* standard la student *

Ok , mood baik
Headache pun dah kurang
Now nak hapdet blog
Entry rini syok
Cuti-cuti Penang Part 1
Wow ! ada part2 plak kan
hahaha

smlm 21hb May
aku , effa , nadia & kak liza
g jenjalan penang
off duty kan smlm e2 syok p jenjalan
hahaha
ktorg g naik 'teksi'& feri
naik feri sbb ktorg dr Bkt Mertajam
kira ktorg sblh land la nak ke island
best sgt naik feri dgn membe2
otak ting-tong
jom main kira2 obor2

 


Part 1
Ktorg g jenjalan kat .....
Muzium Toy
Entry : Rm10/per
Lokasi : Tg.bungah
Sebab g muzium toy ni : layan kan si effa , selagi tak bawak , aduhai asyik la tnye


 

 

 



to be continue .....
* nak mandi sat , panas ! *




Oh ! Headache

aduh !
sakit kepala 
hahaha
ok
sama tak mcm iklan kat tb 
hahaha
xleh blah kan

arrggghhhh !!!
got headache
dah 2 hari
sakit sgt kepala

errmmm
mls nk update blog mlm ni
esok lah keyh !

p/s : always ingt kt awak ! lebiu

Thursday, May 19, 2011

Call Free

yeay !!!
dpt call free
hahaha
tp bkn aku
tp nadiyah
e2 pun sbb sim card tu nama abg dia
so dpt la call free ari ni
~ lalala ~

misi : uji bf masing2
1st yg kene ayoi
bf nazira
2nd aku lah 
muahaha

nadiyah call
try kene kan my 'awak'
ok sgt2 menjadi
ckp nk kenal
xnk layan tuuuuu
pergh !
bpk la gerek
( tp bgs ! i like )
( klu layan , mmg cr nahas )

sesi menguji gagal
sebab
nadiyah tibe2 lupa skrip
alamak !
dah jadi lady gagap
mcm ni
sy ... sy ... sy ...
nadiyah dah jd lady gagap terus letak
suspen ...
hahaha

aku plak try call
alamak
reject plak
bnyk kali
ble angkt
aku msh ckp sy ... sy ... sy ...
dia ya allah 3x terus letak
hahaha

try lagi call
tak angkt
mmg kompem xnk angkt
xpela
hantar msg
mengaku yg call tu aku
siap dgn num OP
bru dia percaya

yeay !!!
dpt call
dpt ckp dgn my 'awak'

Thanks Zhafir

ouh im so tired !
noon shif yg membunuh
penat
no enough rest
arrggghhh !!!

but im happy
happy sbb when i open my fb
i got msg
from .....
my 'awak'
yeay !

I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.
awk,wtevr hppens....im always love u like before..
dat nthings can change dat..
bt pliizzz,im begging u..pliz undrstand me..
im nt hve a whole time to be wit u..
bt in my heart is always u..i noe i hurting u alot..
im soryy n soryyy...

thanks so much b 
i love u like u love me
muaahhxxx !!!

p/s : b , syg xlarat nk update bnyk2 untk mlm ni , nw dah 12:04 sgt2 tak larat , penat ! kaki lenguh2 . esok insyaallah syg akan update keyh (klu bgn awal tau) ngeh3 . Miss You B !!!

Wednesday, May 18, 2011

Zhafir I Miss You


alangkah indah nyer dunia ni
kalau lah boleh jerit kuat2
jerit dr penang ni smpai ipoh dgr
yg Maizatulakmar Rindu Zhafir
kan best
klu lah ada merpati yg nk tlg aku
tlg hantar kan surat cinta aku kat dia 
kan best
sungguh indah jika doreamon wujud di bumi malaysia ni
leh pinjam kipas terbang pergi ipoh jumpa dia
lagi best dpt pinjam pintu ajaib 
buka je terus ada dpn mata dia
Zhafir I Miss You So Much

p/s : masa entry ni wujud , sy tak mandi lagi , dgn mata panda ku gagahi jgk update sblm siap2 untk msk noon shif . huhuhu (^__^) yes dear ! i miss you & love you
sy blk kul 9 mlm mayb dlm 10 ++ mlm ni sy on9 , sy harap dpt la skype dgn my 'awak'
wait for me Zhafir

study 4 noon shif


bgn pagi
gosok gg
cuci muka
buka lappy
connect beruk band
open fb
open blog

yeay !!!
lek luuu sap kok lu
haha
on9 la luuu
ok smbl on9 study untk noon shif
~ lalala ~
msk ward ortho
ok keje dgn mata panda

noon shif


bagus !
penat tnggu
leh tdo sepuas puas ati
sungguh bagus !!!

mata aku pun dah mcm panda !
seronok
dah lama tak mcm ni
fuuhhh !!!

be strong Mai !!!

ok


01:15 a.m
ok aku mengalah !!!

* but aku tak leh berhenti menangis *
23:18 until now 01:15 im cried !!!

setia menanti


now 01:04 a.m
aku masih setia menanti

* ok im cnt stop cried *
* im not strong gurlz *
* im not in mood *

I Need You Right Now !!!
Need You !


Tuesday, May 17, 2011

just waiting


waiting
waiting HIM
yeay !
waiting nk skype sat g
~ lalala ~

MISS YOU !

entry berangan

aissseeeyyymmaannnn
entry berangan ni pun missing
so jom berangan lagi

nak tau apa yg aku dok angan kan
jap2 sblm berangan ada p/s 
* pd stalker sila tekan button cross klu xsuka kat hujung sblh kanan & blah *
ok jom smbng berangan
nak tau apa
jap-jap

.

.

.

.

.

gojes kan !

super duper gojes ! like it
tp baju bajan kat ats ni xleh sewa
kene beli
huhu
ok jgk kan

ok ! bkn nk pakai seksi meksi mcm tu
blh kan untk org bertudung pakai
just wearing cardigan 0 inner
ok cun !
& my 'awak' sila lah pkai uniform awk tu
kompem okkk kaaannn
leh g outdoor shotting
waaaaa !!!

Oiii Cik Kma Oiii
sila ber henti berangan
study pun tak habis lagi
dok hingap berangan haihhh !

p/s : hahaha , kan aku dah berangan , bosan tahap cipan ni la jadi nyerrr .

entry untk 12 May 2011 missing

hey hey hey
waaaaa 
entry bertarikh ni sgt2 bermakna
12 May 2011
Happy Nurses Day

just wanted to wish
Happy Nurses Days To Sn & Stn
proud Stn Batch 5 KLMU

to group 5A & 5B
gudluck kat clinical area nnti
& take care
untung la spe yg dpt msk labour room & paed ward

to group 5C & 5B
welcome back to college
mock ward tak sabar menanti
msk mock ward sila lah buat prosedure smpai muntah ok
hahaha

btw All The Best 4 Batch 5
study leklok
kasi gempak college
Batch 5 terbaikkk
next year nak LJM & grade
yeay !

P/s : tak sabar nak grade ! hahaha (^__^)

i miss you !

hey hey
i miss you 'awak'

bila aku jauh kat cni (penang)
aku rindu kat dia
rindu se sgt
aku rasa aku memerlukan dia di cc
tapi .....

yes !!!
mmg aku akan jadi mengada-ngada
menggedik-gedik , menjadi-jadi perangai aku
sebab ?
aku nak kan perhatian dr dia
aku nak dia tau yg ble aku jauh dgn dia
perasaan percaya aku pd dia tu menjadi huru hara
tak ter kata
hati aku ni bertapa aku risau kan dia
spe tak risau kan
aje ke gila kau nk bf kau org lain ambk
oh noOoOo !!!
aku tak nakkkkk okkkkk !!!

to my 'awak' : im so sorry klu buat awk rimas tp sy xcukup kuat lagi untk kompiden kan diri ni untk percaya pd awk 100% . 
SAYA SAYANG AWAK OK !

nak tanya !

holla holla holla
yeah !
di pagi yg off duty ni
mmg sungguh indah bgn lewat
hahaha
(^___^)

bgn pagi
gosok gigi
cuci muka
hadap fb
hadap blog
~ lalala ~

perut lapar
stok mknn kat cni dah abs plak
haiyaakkkk
xpe la
mkn hati berulam jantung pun syok jgk kan

ok aku nak tnye ?
slh je seorg yg special dlm hidup kau nk jeles
slh ke seorg yg special dlm hidup kau nk gedik2 dgn kau
slh ke yg special dlm hidup kau nk tau mengenai kau
slh ke yg special dlm hidup kau nk t8 care dkt kau 
klu slh makna nyer dia xspecial dlm hidup kau la kan
means : dia tak tau apa2 mengenai kau ibarat dia mcm tunggul je

Monday, May 16, 2011

Oh My God !!! 15.05.2011

holla
im at penang now
so tired babe
smlm tdo awal
sblm kul 12 aku dah landing baik punye
so aku terlupa sesuatu
Oh My God !!!

ble on fb lewat ptg td 
ada 1 msg
try la buka
Oh Noooo !
aku lupa 
sejak ble aku jadi pelupa ni

Btw
thanks to my 'awak' 4 d wish
thanks so much
sweet sgt2 
im so sorry
terlalu penat smpai lupa semua

To Zhafir Zikri :-
i love u so much !
only u can get d best place in my heart
i always thinking bout u
i always miss u , b !
sy sentiasa berdoa
semoga sy yg akan menjadi bidadari d syurga awk nnti
everything for u !
sy tetap akan tnggu awk
im waiting for u
wlpn kte jarang contact hnye awk akan betakhta dlm ati sy
love u b !!!



Sunday, May 15, 2011

3 entry hilang !


Ok ! 
bru pasan 2 entry aku ilang !
hey hey
bikin gua geram je babe
arrgghhh !!!

Saturday, May 14, 2011

Holla Penang



alhamdulillah
bertolak dr kl 8.30 a.m
smpai penang 2.30 p.m

penat 
so xda mood nak update blog

aku Malas !

apa pun tak boleh !
aku jadi malas yg teramat

semua malas
mandi
makan
pack brg
kemas uma
update blog
haish !
penyakit M dah serang 
hahaha

ni aku bru siap semua kerja 
nw 5.30 a.m
yaawww !
org tdo aku je buat kerja
hahaha padan muka

ok la nk lelap kan mata sekejap
wlpn sekejap
janji lelap


Wednesday, May 11, 2011

ok! sgt jeles !!!

21Hb May 2011
Congrts To Abg Pirul
Engagement Day Abg Pirul
mai doakan semoga bjln lancar
Amin !

tp dsblk e2
ada yg membuat aku jeles
hey tarak sinang ini ati maaa
bkn tarak sinang sbb engagemant abg pirul
tp tarak sinang dgn  my 'awak'
haiyakkk
risau maaa

dsblk 21Hb ni
my 'awak' dgn senang ati td bgtau
nk g uma ibu a.k.a mak ex dia
walayehhh
kelu lidah tak ter kata
rancak borak terus berubah

errmmm
tak kisah la awk
sila la pergi
apa leh buat
nak halang nnti ckp xpaham
nk ckp jelez nnti ckp pikir bkn2
so sabar jela
wlpn pahit nk telan
kene la telan jugak kan

ya allah ya tuhan ku 
 tabah kan lah ati hamba mu ini 
kuat kan lah hamba mu ini bagi menghadapi dugaan yg engkau berikan pada ku . 
AMIN !!!

P/s : ok mai ! sila think +ve > klu lah btl dia syg aku , dia tak kan cr org lain selain diri aku , dia akan memilih aku lah bidadari dia d syurga nnti . aku hanya mampu menadah tgn memohon berkat doa drpr -NYA 

ya allah ya tuhan ku
seandai nya telah kau catit kan dia milik ku
tercipta nya untk diri ku
satu kan lah hati nya dgn hati ku
titip kan lah kebahagian
AMIN YA RABIL ALAMIN !!!

teringin !

okayyy !
penat cr brg
jom tgk movie
THOR
aku mula2 xtau pun cite pe
layan jela sbb org blanja kan
ktorg bertiga
aku ni dah mcm org tgh

yg tukang beli ni nga gado dgn gf
beli movie pun tak tanya
terus g counter , beli

msk je movie
aku kene ddk tgh
caih !
ang pa gado , aku jadi tembok ang pa naaa
(aku ddk tgh2 antara dorg b2)
ddk selang pun still nk main msg
haish !
gado nyer pasai
hahaha
aku pun layan jela cite THOR nie
best jgk la

kuar dr GSC kat Pavi ni
lalu la dkt TGI
kali ni ktorg xnk mkn TGI mcm last week
sbb nnti aku tak habis
hahaha
tong sampah aku a.k.a my 'awak' xda
susah , xda sape nk habis kan nnti

time lalu tu 
ada la aksi 
.

.

.

waiters : nga tepuk2 tgn smbl nyanyi & bw something
(xnmpk plak ape)
bf & gf ke hape ke xtau la kan relationship dorg : sedang berdiri hadap si waiters2 ni nyanyi untk si gf , si gf terharu smbl menitik air mata (xsangka kot) & aksi si bf plak , join si waiters nyanyi smbl tepuk2 tgn
aku , alip & gf : dr lua , tgk tak gerak2 , muahaha .
(otak aku melayang2 la kan time tu)

P/s : dlm hati aku , Haish ! ble la aku nk dpt suprise mcm ni dr my 'awak' . Auch ! sgt sweet babe . 
TERINGIN SGT !!! 
(xtau la ble tahun blh dpt)


mintak2 la slh list name

hey hey hey
penat babe
jejalan cr brg untk g praktikal sabtu ni
ouh !
dah la dpt tmpt sama 
sama masa sem 1 dulu
kat bkt.mertajam , penang
shittttt babe !

bkn aku tak suka
sbb dkt dgn uncle , dkt dgn abg (bani)  
& yg special dkt dgn my 'awak'
tapi aku tak suka 
sebab .....
tak blh msk labour room & maternity ward

hey klmu
how bout my cross ?
damn it !!!
mati la aku
yg sem-sem lps pun bnyk yg tak full lagi
dah tmbh 1 beban
tensionnnnn weyyy !

P/s  :  esok bru kompem , so aku dgn harapan yg sgt2 tinggi , mntk2 la slh list name . muahahaha

Tuesday, May 10, 2011

jejalan melaka

jom jom jom !
actually ktorg xplan pun nk tido kat my house
ingt nk blk kl
yela kan
my 'awak' ada jumpa2 dgn geng2 OP dia
then my dad & mom xbg blk
haish ! 
layan kan jela
so mlm tu ktorg je jln la kat mlka

bw my 'awak & cik myra g mkn satay
yeay ! 
satay 30sen
huhu (^___^)
sedap !!!

my 'awak' cite kat my mom 
yg ktorg xsempat nk mkn mee bandung kat muar
yelah
nk mkn mcm ne
aku dah mengelupur panas
oOoOo tidak le kome
dah la xtau nk mkn mee bandung tu kat ne
senang cite aku xtau jln
muahahaha

my mom pun offer la
xpe xpe
esok kte mkn ye
kak ya buat kan
caih !
sgt jeles okayyyyy !

p/s : nnti bru upload pic , line mcm siput je niiiii !

7 May 2011 ~ Wedding Nina Z.Mazda & Shahril

hye 7may2011 babe
congrts to nina z.mazda & shahril

8 a.m : my 'awak' pick up aku & jom cr2 pusing2 sesat2 jemput kak jaz
10 a.m : ok , kak jaz & my 'awak' welcome to melaka & my parents house . wah ! dpt mkn jambu air
11 a.m : ok2 sesat2 again mahu pick up myra plak .
12 p.m : tnggu kat sha & aidil . lets go ! muar here we come



1 p.m : jom2 , g uma nina 
2 p.m : yeay ! dah smpai uma nina . mkn mkn mkn & tgk nina n shahril berarak & bersanding tp aku dgn my 'awak' tgk dr jauh je , ramai sgt yg kerumun , sat g pengsan plak pengantin



 

3 p.m : ok , jom blk mlaka . bubbye muar .


Monday, May 9, 2011

| 6may2011

1st date after 2 months & ++ xjumpa
auch !
dup dap dup dap
* xcited kot *

pick up my 'awak' at kl sentral with my lovely roommate
huhu
ada peneman
thanks la yg meneman tu
bercinta wlpn bertiga

sian my 'awk' muka sekerat je . HAHA

happy happy happy
happy la babe
dah lama tak jumpa
lepaking kat dataran sebentar
tgk arrangement Hari Bomba
best !

sblm naik kete > nk g mkn & bw my 'awak' jln2 uptown danau
caih ! mcm la xpernah g kan . huhu





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...