amboiiiii !

Wednesday, March 30, 2011

empty !

my life empty without 'awak'
Rinduuuuu !!!!
loneliness
no text , no call , no online , no skype
argh !
i cnt see ur face , i cnt hear ur voice , i cnt reading ur text
cik mai , cik mai oiii must be strong !

here im alone , lonely
i cnt accpt it cz u r in malaysia isn't onboard
i cn accpt if u onboard cz u r working

i must be strong , ble 'awak' sign on
need to stay & waiting u almost 1 year
i need familiarize myself

'awak' 'awak' i miss u so much laahhh !
(rini sy rasa kosong sgt life ni tp sy harus paham , awk busy ths week , a lot test. i wish u luck keyh , do d best for ur own future.)

p/s : pehal la blog ni mlm ni , xblh upload pic . HAISH !


Tuesday, March 29, 2011

27 March 2011 konvo utm 46

congratulation to my sista
post graduate degree in civil engineering UTM SPACE


my sista wif my lovely mom & dad


hasil drpd SPACE
5 tahun buat SPACE
drpd dak debab ni dlm pewot smpai dah besar



us > mom , sista mazalia , sista nani , me & dak debab
actlly nk snap semua ladies
tp dak debab tu sibuk2 je nk nyelit
HAHA :D


me & sista mazalia
see > aku lagi tnggi 
HAHA :D
insyaallah turn aku plak next year
doa kan perjalanan aku
harap semua lancar & tiada halangan
aminnn !



beautiful midnight ^_^

~ lalalalala ~
weekend activities 
SUPER SAVER
al-maklum lah weekdays masing2 busy dgn study
nak final la kata kan
hehe :p
so weekend je masa yg aku & 'dia' ada

wlpn aku penat bru balik dr the zon
tp aku tak kisah
janji aku dpt lepas kan rindu aku kat 'dia'

jom,jom call.
haha :p
lama sgt ktorg ckp
perkara biasa aku & 'dia'
bergosip , tuka2 cite
&
tetibe je ter-plan
secara tak sengaja
semua dtg dr 'dia'

'dia' kata nak balik k.l next week
yaahhoo !!!
aku pun melompat gembira
&
there's more gud news
"jom follow ammar & cousin p bt.feringgi after final exam"
waaaaa .....
mcm tak percaya :D
happy se sgt 
tapi .....
lps final sy slalu praktikal
harap2 group lain p dulu
sbb sy nak oliday dgn awk
~ lalala ~

mula bertanya kat mane aku posting
haish ! 'awak' mane lah sy tau , dorg xbgtau lagi
slalu last minutes
ble bgtau sem 1 kat penang , sem 2 kat j.b , sem 3 kat jitra
'dia' mula hampa
blah utara dah p
pantai timur je blm p
xpe la ye 'awak'
sem 5 sy p penang sbb sem 5 mmg kompem
time tu awk nga tnggu nak naik kapal
so awk free kan
sabar eaaa :D

u dnt worry keyh
u always get gud place at my heart
my heart is yours
remember that 
love u more more & more
miss u laahhh !!!

25 March 2011

good friday  ^_^
HAHA :D
gud lah kannn sbb aku skip class
yeke skip cz i get mc dr goverment lagi tau
then siap tak ambik paper midterm untk subject malaysian studies
terbaaeekk :D

gara2 nak teman kan kakak aku p utm skudai
nk ambk jubah untk konvo dia
hehe :)
speeding from mlaka to jb
only us > me & sista
tepat 3.30 sudah berada d utm
ambl jubah jeee ponnn

ok , let's go to stulang laut
enjoy keyh :P
check in @ hotel suria city
best lah jgk sbb room sea view
nmpk tambak johor , kira leh lah nmpk jln jamm
jamm org kua msk sgpore
nmpk sgpore

rest kejap , on9 , tgk tb , tido
oppsss! dah kul 6
cepat2 siap
mau ronda2 jb & mkn
yaahhuuuu
us > single mingle so bebas la kannn .....



bru balik dr ronda2
posing jappp
huhu :p
balik bilik tnggu abg paid plak
&
let's go , The Zon
~ lalalalala ~




20 March 2011

syukur ke hadrat illahi 
alhamdulillah
sampai sudah jodoh anak busu aku si along 
berlangsung di rumah perempuan 
di parit mustafa , bt.pahat



lepak luuu 
nga tnggu pengantin lelaki bersiap2
haha :D



selamat pengantin baru buat along
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat
cepat2 dpt baby ea  ^_^


hah! jgn terperanjat tgk picx ats tu .
e2 lah adat org2 kat johor
pengantin perempuan tak berarak sekali
tnggu dkt pelamin 
so pengantin lelaki akan menempuh 'tol'
haha :p
sgt bnyk tol di rumah ini
tgh2 panas kene tahan
peluh2 pengantin. opppsss bukan pengatin je ok
makcik,pakcik &sepupu2 pengantin yg menghantar skali.
haha :p

pic kat pelamin xda snap pun
sbb .....
ktorg dah lapa
so pelahap dulu
sbb .....
dah tau dah
kompem xdpt mkn kat meja pengantin sbb ramai
haha :p

so TAHNIAH YE ALONG !






Wednesday, March 23, 2011

cpt lah !

pleaseeee
cpt lah masa ni berlalu pergi
i really miss u !
everyday i'm counting the days
1 month to go
arrrggghhhh !!!
rasa mcm 10 tahun
18/04//2010 ~ kte sma2 seat for the final exam 
1 week final exam
then mayb i go to d posting 4 1 month
near where ?
aku pun tak tahu. HAHA :D
but ..... 
i'm really really miss miss miss u lllaaahhh !!!
sob.sob.sob :(
hnye call , msg , im , status fb

ya allah ya tuhan ku kuat kan lah hati hamba mu ini :(



waiting !

im wating here
call from 'awak'
tak sihat
mayb leh jd sihat
huhu :p

bubbye uolls
good nite
hve a nice sleep
sleep tight
dreams of ur gf O bf
huhu :p

assalamualaikum :)

Tuesday, March 22, 2011

i got food poisoning !

OMG !!!
sakit nyer perut ni memulas2
asyk ulang alik je
nasib la tak jauh
toilet dgn bilik
apa la yg aku slh mkn kan smpai aku dpt food poisoning
sakit gle perut dah 2 malam da
geram nyerrr :(
sakit nyer !!!
so rini xleh lah nk update blog da 2 ari xwat apa2 pun
tnggu aku sihat okey ^_^

i need u stay at my side
pleaseeeee.....
'awak' 'awak' ngantuk plak rini ekh
awal 'awak' tdo kan
tnggl kn sy kat cni
dgn doa xbce
haish si gemok ni tau !

apa2 pun GUDNIGHT uolls
hve a nice sleep
sleep tight
sweet dreams
'bismika allahhuma ahya waamut' > doa sblm tdo !

Saturday, March 19, 2011

rindu sgt !

ya allah !!!
rindu nyer rasa
tak tahu knp
call xdpt
eee ... mane lah 'awak' pergi ni ?!?!?!

saya RINDU 'awak' tau tak !!!
dgn keadaan yg tak bpe sihat ni
saya perlukan 'awak'
i need u stay at my side , NOW !
but cn't
but i miss u so much
sob.sob.sob

'awak' knp 'awak' xbgtau smlm yg rini 'awak' nak blk kg
sy tnggu je msg.call.im.status. drpd 'awak'
ermmm :(
xpela la 'awak' t8 care keyh


p/s : sy sedih sgt rini , rasa sy perlu kan bahu 'awak' , sy perlu kan awk d cc sy :(



Friday, March 18, 2011

my fever came back !

argghhh ! 
serius aku geram
mayb cz i was busy wif d assgmnt
stress condition
BUSY sgt2
somehow i did't knw y
i got the flu
aiyoyo :(
sgt2 menganggu waktu tido aku
Please pray for me ^_^

p/s : 'awak' thanks call mlm td , coe keyh , xda credit no money nk topup . jadi papa kedana sudah ni . HAHA :D i'm coe cz my fever came back . STRESS la 'awak' . serabut sgt kepala otak ni . btw ni p/s untuk si gemok 'study hard , t8 a gud care' .

busy day

yestarday was a busy day for me 
^_^
trying to complete my assgmnt group
HAISH!
slh aku jgk sbb misunderstanding
lec bg 2 arahan tp yg aku dgr 1 je
HAHA :D
nasib la labu
padan muka aku kene ddk hadap lappy berjam-jam
&
bila dah mlm aku pun penat 
so vitamin M sgt bnyk dlm bdn
M nak update blog
HEHE :P
mkn ubat & terus pejam kan mata


Thursday, March 17, 2011

bedtime ^_^

yiepie yiepie,
jom,jom
tido,tido,
2morrow morning got class,
aiyoyoyo :p

good night olls,
have a nice sleep,
sleep tight,
sleep well,
sweet dreams,
don't let the bed bugs bite,
what a long day i'm off to bed :D



for u : thanks add sy blk :P xperlu kte nak bermusuh @ bergado like child keyh. friend forever ^_^

p/s : thanks sbb 'awak' call td :D study leklok ea,rini kte masing2 busy kan,xdpt nk borak sgt, by d way do d best for test 2morrow keyh :P i always pray for u.  nite ea,nak tido bce ni dlu 'bismillahirahmanirahim bismikaallah huma ahya waamut' mengucap sblm tdo jgn lupa tau 'awak' , assalamualikum :)




headache :(

waaaaa !!! 
assgmnt knp la kau bnyk sgt,
xpernah nak susut,
makin bertambah lagi ada,
makin kusut kepala otak ni dbuat nye,
arrggghhhh !!!

by d way ni bru lpas wat assgmnt,
tak siap pun lagi,
nak wat assgmnt ni bkn leh hadap 2 , 3 jam,
kalau lah aku bukan blaja pasai manusia,
xperlu aku kaji sama ada fakta tu btl ke tak,
dah lama dah aku copy & paste,
tapi,,,
memikirkan nyawa manusia kat lua tu,
kene lah struggel sikit kan :D

cepat sgt masa ni berlalu pergi,
haish !!!
ni lah zaman2 jadi student,
lps ni pasti aku akan merindui saat ni,
but,,,
pray for me keyh,
mau cont degree in education,
so aku akan merasai lagi saat ini.
HAHA :D

rindu nyer masa zaman kanak2 dulu,
comot2 je,
tapi,,,
comel2 je,
happy,
tak ada masalah
HEHE :D

zaman skola pun rindu jgk,
tapi,,,
aku ni bnyk pindah skola,
bkn sbb mslh displin ke apa,
tapi sbb keadaan yg memaksa.

last skola aku tu haaa,
S.M.T (ERT) Setapak K.l,
dekat je dgn kolej aku skunk ni,
kira 1 kawasan lah,
tapi aku masih tdk mempunyai kesempatan untk pergi ambk sijil SPM aku,
asal nak p je perasaan malas membuak-buak,
HAHA :D
mcm la jauh kan,
MQA coming next week,
mau pantau keadaan,
lec incharge aku plak sibuk mntk sijil SPM,
& aku lah yg slalu kene perli,
kwn2 sabah dah anta,aku yg local tak hantar2 lag.

aku saje je tulis ni,
penat wat assgmnt,
nak rest kejap,
HEHE :P

Wednesday, March 16, 2011

Thanks ^_^

sesungguh nya allah itu maha mengetahui & maha memahami hamba nya,
syukur ke hadrat ilahi,
teruskan lah wahai tuhan ku membuka pintu hati ku untuk menutup aurat ku ini ya allah,
aku sentiasa berdoa padamu agar terbuka pintu hatiku ini,
ya allah ya allah ya allah ya tuhan ku,
amin amin amin ya rabil alamin :D

mungkin ini lah hikmah segala dugaan yang aku alami selama ini , tuhan telah memberi petunujk pada diri aku agar kembali ke jalan yang lurus . 
aku berharap agar kuat pintu hati aku ini untuk mengharungi segala nya . i hope to wear the hijab after finish my diploma . e2 lah niat aku ! 
aku harap niat aku ini akan terus kekal didalam hati aku ni. terkubur buat selama nya . Insyaallah. dengan ada nya sokongan dr kwn2 aku yg mmg menutup aurat yg sentiasa memberi sokongan dr blkng serta tunjuk ajar dlm erti kata lian selok belok & juga kwn2 aku yg dulu nya free hair & nw sudah wearing hijab , aku semakin kuat !

pada yang tersayang iaitu 'awak' : thanks for ur support & advise . quiet way u teach me,i can get it . thanks also to introducing Hana Tajima . i hope u will cont to give encouragement to me to cont wif ths noble intentions . i promise if u come home from the sea , u will see me wearing hijab , AMIN !!! i promise to fulfill ur expactations of me . millions of thanks for teach me without duress & i accpt dgn hati yang senang n terbuka. i'm proud of d way u :D


Them so gorgeous !

HANA TAJIMA SIMPSON vs YUNALIS ZARAI
wow ! them so gorgeous even wif hijab
them as my idol
one day i'll be like them
pray for me keyh :D
was trying to collect hijab & dress
HAHA :D
bila lah nak shopping
sikit2 lama2 jadi bukit kan :P


Hana Tajima Simpson
Yunalis Zarai

sweetdream ^_^

i gotta to bed now,
so wanted to say,
GOOD NIGHT & SWEETDREAM
have a nice sleep,
make olls of ur dream come true,
sleep tight !


please !!!

i merayu sgt2 dgn u,
please,please,please,
jgn ganggu life i lag,
i tak kisah u nak kwn dgn i,
BUT 
please lah keyh,
jgn kacau life i, 
i cn accpt u as a friend,
i hormat u , hormat keputusan u,
THEN
u hormat lah i , cikit pun jadi lah u,
please sgt2 jgn kacau spe2 yg kwn dgn i,
u r nt my bf lag,
lgpun u tau kan i kwn dgn spe,
kwn2 u jgk kan,
bukan i couple dgn dorg pun,
b4 i kenal u , i kenal dorg dlu,
 IF
one days who knows if jodoh i dgn one of them,
WHO KNOWS , RIGHT
SO
u hve to accpt is tht urself made d decision.

starting today, 
this moment,
our only friends eeeaaa...
&
please,please,please
accpt it !

p/s : 'awak' sorry sgt2 sbb mara2 'awak' td. eee mmg sy bengkek (padahal slh paham je) tp akhir nyer sy dpt jugak tau yg benda yg sy tak percaya 'awak' ckp tu sebenar nya btl. i'm so sorry sbb kali ni sy xleh nak tahan kesabaran yg baru yg bina , runtuh jgk akhir nyer stlh lama menahan. but only brief . yeah i'll try my best more & more to reduce my temper & to be more patient untuk 'awak' i'm try . MISS U Gemok !!!

Tuesday, March 15, 2011

happy 15th March

yiepie yiepie
bru blk kelas terus update blog,
HAHA :D nakal kan,

i know life's hard,
but so are u,
but so am i,
but we'll put through together.

if u ever need a hand,
i'm here.

a special friend like u,
will always,
have a special place,
in my heart.

By d way rini 15th, 
HAPPY 2nd Month RELATIONSHIP A.K.A FRIENDSHIP !
Hahaha :) mcm couple plak kan , bia lah sy nak wish , suka hati sy lah kan.
thanks sbb awk pun wish jugak ~ lalala ~
Our Relationship a.k.a friendship is awesome!




p/s : 'awak , awak' . sorry lah sy penat sgt smlm,tu lah sy tak angkt call dr awk,awk call pun dah lewat 2.30 a.m. i'm sorry :P








Nite ^_^

ya allah !!!
menguji kesabaran sungguh,
wahai tenet nape kau slow sgt ni,
bukan tenet aku je tp org lain pun,
HAISH ! 
tolong lahhh wahai tenet,
aku bnyk assgmnt ni,
nga tnggu kau ok,
lappy plak,
HAISH !
ni lag 1 wat hal,
eeeee.....
G E R A M !
Soley , Soley btoi haihhh...
sob,sob,sob :(

p/s : 'awak' sy tido dulu ea, td sy sempat wat assgmnt cikit je, tenet tu lem pastu lappy plak bikin hal. 
HAHA :D untuk 'awak' i pray u lay in rest & may 2morrow bring u much Love & Happiness :)

Just stopped by to wish Good Night & Sleep Tight Olls,
have a nice sleep,
sweet dreams,
have a relaxing night.

saya mmg tido dengan dia ,  saya ada 2 , nama dia eeyore & baby eeyore , saya syg dia sgt2 . HAHA :D
skrg ni eeyore & baby eeyore ada kwn baru , Big Teddy Bear.
Thanks 'awak' sbb bg present bufday kat kwn yg 'awak' syg ni :D

Monday, March 14, 2011

tertido dlm class Malaysian studies ^_^

arini aku ada kelas musculoskeletal , gastrointestinal & malaysian studies,
mcm biasalah kan,
kelas aku dr kul 8 pagi - 4 ptg,
tapi arini kelas akhir > malaysian studies,
haish mmg blk lmbt la jwpn nyer sbb ada presentation,
HUHU :)
nervous nak present,
dah prepare sambil tnggu turn group aku,
 aku pun mcm biasa lah,
dgr sambil tongkat dagu,
HAHA :P
mmg posisi yg terbaik kan,
sambil mata terkebil-kebil,
ntah mcm mane aku tertido,
~ lalala ~
bohsun kot , dorg present meraban2,
nasib tak kantoi,

p/s : btw thanks pd 'awak' sbb call sy lewat mlm td & dgr mslh sy , 'awak' ni mmg pdgr setia sy , thnks sgt2 tau ! sy hppy setiap kali 'awak' call & tnye khaba sy , sbb tu sy happy je ble 'awak' call . but,smlm mmg suprise sgt ble 'awak' call. dah lama 'awak' tak call sy. THANKS 'AWAK' !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...