amboiiiii !

Monday, August 1, 2011

Malaysia VS Singapore | 28 July 2011

Hoyeah Hoyeah
fuuhhh fuuhhh *berhabuk
semenjak dua menjak ni , malas sgt nk hapdet
im so frustrated tht y la mls nk hapdet

ingat tak perlawanan kelayakan piala dunia
Bolaaaa laaa ape lagi kan
tanggal 28 July 2011
aku menjejakkan kaki ke SNBJ
Malaysia vs Singapore
agreget 4 - 6
Malaysia kalah lorrhhh
Singapore manyak actors meyh #main tipu

aku g dgn family
yeah ! my family
tapi .....
my acik & fiance , my kak nani & her husband & little prince
aku & kawan join sama
waahhh meriah gle


 



 


Cikgu cinta sy !
we're still friends


#e2 je gambar yg sempat snap . xcited nk tgk bola . HAHA :D

P/s pd stalker : we're still friends . & 1 more kau 2 budak2 lagi , p blaja , tahun ni nk SPM .  *oppsss terdedahkan plak identiti kau. e2 lah lain kali jgn sibuk hal aku klu aku tak sibuk hal kau.

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...